کد خبر 1786708
تاریخ انتشار: ۳۰ بهمن ۱۴۰۴ - ۰۶:۲۹
نویدکیا: تاکتیک الاهلی نسبت به بازی رفت تغییر کرده بود/ در ض... -

سرمربی تیم فوتبال سپاهان ایران گفت: در هر دو نیمه وقت‌های اضافه نمایش فوق‌العاده خوبی ارائه دادیم و سعی کردیم موقعیت‌های خوبی ایجاد کنیم،

به گزارش مشرق، محرم نویدکیا، شامگاه چهارشنبه ۲۹ بهمن در کنفرانس‌خبری پس‌از بازی برگشت تیم‌های فوتبال سپاهان ایران و الاهلی قطر در چارچوب مرحله یک‌هشتم نهایی رقابت‌های لیگ قهرمانان آسیا۲ اظهار کرد: در نیمه اول این دیدار الاهلی قطر از ما بهتر بازی کرد. آنها نسبت به بازی گذشته تغییر تاکتیک داده بودند و از ما خیلی بهتر بازی کردند، اما فکر می‌کنم در نیمه دوم ما بهتر بودیم.

وی افزود: در دقایق ابتدایی وقت‌های اضافه بود که گل دریافت کردیم، اما در هر دو نیمه وقت‌های اضافه نمایش فوق‌العاده خوبی ارائه دادیم و سعی کردیم موقعیت‌های خوبی نیز ایجاد کنیم.

سرمربی تیم فوتبال سپاهان ایران بیان کرد: در ضربات نهایی خیلی خوب نبودیم و نتوانستیم بازی را برگردانیم. به الاهلی قطر تبریک می‌گویم و امیدوارم در ادامه مسیرشان موفق باشند؛ ما نیز باید به ایران بازگردیم و از چند روز آینده به ادامه بازی‌های‌مان در لیگ‌برتر بپردازیم.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

نظرات

  • انتشار یافته: 4
  • در انتظار بررسی: 0
  • IR ۰۷:۵۳ - ۱۴۰۴/۱۱/۳۰
    0 0
    خسته نباشی
  • روزه IR ۰۸:۱۱ - ۱۴۰۴/۱۱/۳۰
    0 0
    بد بودید فوتبال نکردید نه خط حمله دارید و نه وینگرهای خوب .
  • کریم IR ۰۸:۱۵ - ۱۴۰۴/۱۱/۳۰
    1 0
    فقط تراکتور آبرو داری کرد
    • پرسپولیس IR ۰۸:۳۹ - ۱۴۰۴/۱۱/۳۰
      0 0
      البته جلو تیم های ضعیف و درجه 2

این مطالب را از دست ندهید....

فیلم برگزیده

برگزیده ورزشی

برگزیده عکس